Unngå De Nært Forekomsten Å Holde Seg Tryggere

Når det gjelder trygg kjøring, trenger du et trygt kjøretøy og trygge dekk. Uansett hvilket kjøretøy du har, hvis det er en bil eller en SUV, bør kjøreadferden dine være slik at du virkelig prøver å unngå noen nært forekomster. Jo mer nært forekomster du har, jo mer sannsynlig er du å ende opp i en alvorlig ulykke.

Forsiktig kjøring, der du holder hastigheten på et håndterbart nivå og holder avstanden til bilene foran deg, vil holde deg tryggere. Planlegg reisene dine og gå i god tid for å unngå stress. Det verste scenariet er å forlate sent, og vet egentlig ikke hvor du går når det gjelder den eksakte adressen. Prøv å unngå distraksjon som telefon eller kart. Hvis du trenger å sjekke noe, er det alltid bedre å trekke over og ta deg tid til å sjekke ting. Stress er alltid en dårlig innflytelse når det gjelder trygg kjøring og bør unngås. Du må noen ganger bare akseptere at du blir sen.

Høykvalitets dekk vil sikre at du har minimal bremselengde, noe som vil hjelpe deg å holde deg unna ulykker. Gode ​​dekk vil gjøre kjøringen trygg uansett vær, så lenge du har riktig dekk for sesongen. Sommerdekk vil gi deg godt grep selv på våte flater og vil holde deg borte fra vannplaning hvis dekkene har alle de nyeste teknologiene for å forhindre det. Slitne dekk har større sannsynlighet for å oppleve vannplaning, så vel som kjører med høy fart. Så kjør forsiktig når du har mye regn.

Bytt dekk når mønsterdybden er under 4 mm, da det ikke lenger er trygt å kjøre med disse dekkene. Når du vil unngå nært forekomster, må du ha gode dekk. Kjøring med dårlige og slitte dekk vil før eller senere få deg til en ulykke. Bremseavstanden er utvidet når du har dårlig slitedybde, så det tar lengre tid å få bilen til full stopp.

Du vil trenge gode sommerdekk til sommeren og gode vinterdekk om vinteren, og sørg for at du bytter dem på en optimal tid for å unngå å kjøre med sommerdekk når du møter kaldt vær eller til og med vinterforhold.

För fler tips om riktig dekk, besøk: Vianor